search

Bilete de avion din Bucuresti catre Rio de Janeiro

Cele bune oferte Rio de Janeiro - Bucuresti . Rezerva Acum !
Cauta
Rute
Despre
Destinatii

Trasee din Bucuresti spre Rio de Janeiro

Zboruri ieftine din Bucuresti spre Rio de Janeiro . Rezervați cu Travel Meridian Zero.

Calatoreste informat

Google Map

Ce aeroporturi sunt în București?

Bucureștiul este deservit de două aeroporturi. Aeroportul principal din București este Henri Coandă, dotat cu 2 terminale și deschis zborurilor comerciale începând cu anul 1968. Anual, acesta deservește peste 12 milioane de pasageri și peste 108.000 de aeronave, iar codul IATA al aeroportului, OTP, provine de la numele inițial, Aeroportul Internațional Otopeni.

Aeroportul secundar este Aurel Vlaicu (Băneasa), deschis în 1909. Până la inagurarea aeroportului Henri Coandă, acesta a fost cel mai important și aglomerat aeroport al României. În 2012, acesta a fost închis pentru companiile low-cost, fiind funcțional în prezent numai pentru curse business. Totuși, CNAB are în plan redeschiderea aeroportului și pentru curse comerciale în următorii ani, după ce extinderea aeroportului va fi încheiată.

  • Aeroportul Henri Coandă (Otopeni)
  • Aeroportul Aurel Vlaicu (Băneasa)

Cum ajungeți din centrul orașului la aeroport?

Cea mai rapidă metodă de a ajunge la aeroport din centru este să folosești un taxi.

De asemenea, clienții au la dispoziție Linia Expres 780 leagă Aeroportul Internațional Henri Coandă de Gara de Nord si Linia Expres 783 leagă Aeroportul Internațional Henri Coandă de centrul Bucureștiului. Această linie circulă atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte, când autobuzele se succed la intervale de 40 de minute.

Stațiile de autobuz sunt localizate în fața Terminalului Sosiri și în fața Terminalului Plecări. Preţul unei călătorii pentru linia expres este de 3,5 lei. Cartela magnetică cu două călătorii costă 7 lei.

Toate drepturile rezervate ©2009-2019 Travel Meridian Zero, S. L. (Societate comercială). Sediu Central (deschis publicului): Benito Pérez Galdós, 23, 28821 Coslada Madrid, Spania. CIF: ESB-85771673. Înregistrata la Registrul Comerțului Madrid, Tomo 26.999, Folio 184, Hoja M-86474, Inscripción 2. Licența agenției de turism CICMA 2338 Mm. Site Map
Copyright ©2019 — Travel Meridian Zero S.L.