search

Bilete de avion din Madrid catre Bristol

Cele bune oferte Bristol - Madrid . Rezerva Acum !
Cauta
Rute
Despre
Destinatii

Trasee din Madrid spre Bristol

Zboruri ieftine din Madrid spre Bristol . Rezervați cu Travel Meridian Zero.

Calatoreste informat

Google Map

Ce aeroporturi sunt în Madrid?

Capitala spaniolă este deservită de un singur aeroport internațional, Aeroportul Adolfo Suárez Madrid-Barajas. Acesta este unul dintre cele mai aglomerate de pe continent, aici operând zilnic 76 de companii aeriene și fiind tranzitat anual de peste 50 de milioane de pasageri. Aeroportul din Madrid are patru terminale și este unul dintre cele mai întinse aeroporturi.

  • Aeroportul Adolfo Suárez Madrid-Barajas

Cum ajungeți din centrul orașului la aeroport?

Poți ajunge in Aeroportul din Madrid folosind rețeaua de metrou pe care o poți accesa de la orice statie de metro din oras liniea 8, care ajunge Terminalul 4 al aeroportului. Cu trenul puteți merge pe linia C1 a rețelei Renfe Cercanías.

De asemenea, poți folosi și autobuzele express care circulă și pe timpul nopții. Le poți găsi la terminalele 1,2 și 4. O cursă costă aproximativ 5 EUR și durează în jur de 30 de minute, în funcție de zona din care vrei să ajungi.

Cazare la cele mai mici preturi in Bristol !

Toate drepturile rezervate ©2009-2019 Travel Meridian Zero, S. L. (Societate comercială). Sediu Central (deschis publicului): Benito Pérez Galdós, 23, 28821 Coslada Madrid, Spania. CIF: ESB-85771673. Înregistrata la Registrul Comerțului Madrid, Tomo 26.999, Folio 184, Hoja M-86474, Inscripción 2. Licența agenției de turism CICMA 2338 Mm. Site Map
Copyright ©2019 — Travel Meridian Zero S.L.